ENVIVO VHS DVD MAKER DRIVER

Voorkom wrijving met harde objecten, omdat dit kan leiden tot schade aan de hardware. Alle informatie in dit boekje is om technische redenen onderhevig aan onaangekondigde veranderingen. Corel VideoStudio Pro X3 is een krachtig programma dat u nodig heeft voor het overzetten van bestanden. Ontkoppel het apparaat niet terwijl er data wordt overgedragen. U kunt de scartadapter aansluiten op uw videorecorder.

Uploader: Goshicage
Date Added: 17 April 2009
File Size: 64.51 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 86272
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Klik op “YES” om door te gaan. Als het probleem blijft bestaan dient u de driver te verwijderen en opnieuw te installeren.

Main page Brands Categories Search. Klik op “Finish” om de installatie van de driver te voltooien.

1131 VHS to DVD maker

Volg de instructies om de schijf te branden. Corel VideoStudio Pro X3 is een krachtig programma dat u nodig heeft voor het overzetten van bestanden. Klik op “Next” om verder te gaan met de installatie van de driver. Kijk voor de aansluitingen op uw DVD-speler. EZ Grabber is een bonus programma dat u kunt gebruiken als u dat wenst. U kunt het pad selecteren waar u de opgenomen video wenst op te slaan: Alle informatie in dit boekje is om technische redenen onderhevig aan onaangekondigde veranderingen.

Verwijdering Elektrische en elektronische apparatuur EEE bevat materialen, delen en inhoud die gevaarlijk kunnen zijn voor het milieu en schadelijk voor de menselijke gezondheid als afval bestaande uit elektrische en elektronische apparatuur WEEE niet correct wordt weggegooid.

  EVGA EGEFORCE 7600GS DRIVER

Als u gebruik maakt van de S-video invoer, dient u hier de ‘Composite’ optie te selecteren.

[ubuntu] enVivo VHS to DVD maker

Klik op “Finish” en uw computer zal automatisch opnieuw opgestart worden. Pdf file can be able to view any time also in “offline state” without internet connection. Hier kunt u uw opname naar de Video Track onderaan het scherm slepen en bewerken door effecten, titels of geluid toe te voegen, of de video splitsen in hoofdstukken of ondertiteling toevoegen.

Volg de stappen voor de installatie. Het programma helpt u bij het organiseren van uw foto’s en video’s.

Envigo nu op “Driver Installation” en het installatieproces zal starten. Wanneer u klaar bent met bewerken heeft u twee opties: U zult vele uren plezier beleven aan dit zeer veelzijdige en handige apparaat. Het stelt u ook in staat om uw videobestanden te converteren naar andere formaten, zodat u de video’s kunt bekijken op uw PSP, PS3, mobiele telefoon, MP4 speler etc. Wacht naker een minuut waarna de DVD maker klaar is voor gebruik.

Neem contact op met uw lokale autoriteit op het gebied van afvalverwerking, aangezien zij in staat zullen zijn om u details te geven over de mogelijkheden voor recycling in uw omgeving.

  GRETAG MACBETH EYEONE DRIVER

Het duurt ongeveer een minuut om het programma te starten. Als u meer hulp nodig heeft bij het gebruiken van Corel VideoStudio Pro X3 kunt u op het help icoon in de rechter bovenhoek van het scherm klikken. Het enige programma dat u nodig heeft is Corel video Studio Pro X3. Klik op “NEXT” om naar de volgende stap te gaan.

Het onderstaande scherm zal verschijnen. Ontkoppel het apparaat niet terwijl er data wordt overgedragen. U kunt aansluiting 4 uitsluitend gebruiken indien uw VCR of digitale camera S-video ondersteunt en hier een uitgang voor heeft.

New driver files for DVD maker Envivo | teknihall

Als u Windows Vista of Windows 7 gebruikt zal gevraagd worden of u het programma toestaat om te starten. RGB ondersteunt en hier een uitgang voor heeft.

U krijgt het onderstaande hoofdscherm te zien. EZ Grabber is slechts een bonusprogramma dat u kunt gebruiken indien u dat wenst. We hope, that this document of instructions for use will help you. If this file was helpful.